0703 - 70 44 88per.linden@projektled.se
Välj en sida

Pool och spabad i Älmhult och Alvesta

Pool och spabad åt alla

Projektledning Per Lindén AB är företaget som har stor möjlighet att hjälpa dig som är intresserad av att köpa en pool eller spabad, och som bor i Småland eller dess omnejd. Om du exempelvis bor i Älmhult eller Alvesta, så hjälper vi dig gärna med att organisera och planera anläggandet av din nya pool. Förutom själva spabadet eller poolen, så har vi även möjlighet att stå till tjänst, när det kommer till själva byggprojektet. Vi arbetar enligt principen totalentreprenad. Det innebär att du bara behöver ha kontakt med oss. Du behöver sålunda inte anlita något annat företag.

Vi har möjlighet att agera projektledare, när det kommer till utförande och genomförande av ditt projekt för att anlägga en ny pool eller ett nytt spabad. Vi hjälper bland annat till med upprättande av kalkyler, upphandlingar av material, upphandlingar av entreprenader, myndighetskontakter, bildande av bostadsrättsföreningar, upprättande av ekonomiska planer för bostadsrättsföreningar och projektledning av entreprenader. 

Hör av dig till oss så snart som möjligt, efter att du har bestämt dig för att du vill anlägga en ny pool. Desto tidigare som du hör av dig till oss på Projektledning Per Lindén AB, desto bättre förutsättningar finns det för att hjälpa dig, så att dina önskemål infrias. Vi har som sagt många års erfarenhet inom branschen och vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.